Baby Blue

Nye vogner

Salgsvogn.no er spesialist på utleie av spesialhengere. Som WM-Meyers representant i Norge tilbyr vi også salg av vogner. Vi følger fabrikkens prislister, og tilbyr således samme priser som øvrige forhandlere på kontinentet. Vi har alltid et godt utvalg av nye standardmodeller på lager. I tilegg har fabrikken mulighet til å bygge spesialmodeller ihht til kundens spesifikasjoner. Leveringstiden fra fabrikk er 6 - 8 uker

Tysk kvalitet

WM-Meyer fahrzeugbau AG er en av tysklands ledende produsenter av tilhengere genererelt, og spesialhengere spesialt. WM-Meyer benytter sandwichpolyester som sidemateriale i sine skapkontruksjoner. Disse er satt sammen av kraftige aluminiumsprofiler, noe som gir en robust og isolerende konstrusjon. Understellene er bygget av BPW (Tysk), mens kjøl- og fryseanlegg er levert av GOVI (Tysk)

Brukte vogner

Vi har ofte brukte utleievogner tilgjengelig for salg. Utleievognene er inntil 3 år gamle, og tilbys til en meget gunstig pris. Vognen leveres med diverse fast inventar. Eksempelvis serveringsdisk, arbeidsbenk, vaskeseksjon og elektrisk oppkobling. Ta kontakt for et pristilbud på våre brukte vogner.

No Frame

Leasing / Finansiering

I samarbeid med DNB NOR Finans har vi gleden av å tilby leasing på både nye og brukte produkter.

Velg mellom hel- eller delfinansiering med avtaletid på 36 eller 60 måneder. Vi foretar kredittsjekk, og kan tilby et leasingtilbud på timen

Innbytte

Kapasitet og behov endrer seg ofte raskt. Vognen du kjøpte for 2 år siden er kanskje for liten nå til dit bruk, eller du øsnekr å utvide virksomheten. Ta kontakt med oss for en prat om våre innbytteløsinger.

Frakt til hele landet

Vogner kan hentes ved vårt lager i Asker. Vi har også et samarbeid med Norline. De transporteres vogner til mer enn 50 havner i Norge. Vi forestår også levering direkte, til destinasjoner på Østlandet.

Nøkkelferdige vogner

Vi leverer både tomme vogner, og vogner med komplett innreding. Innredning er levert av norske leverandører. Dette sikrer raskt og pålitelig service og garantier.

No Frame

WM-Meyer´s prisliste

Som WM-Meyer´s representant i Norge følger vi fabrikkens prislister.

Vi tilbyr således samme priser som øvrige forhandlere på kontinentet.

Frakt og registrering/nummerplate kommer i tillegg.

Våre prislister står i Euro, og omregnes til kroner etter gjeldene kurs.

924 29 438

post@salgsvogn.no

Salgsvogn.no

Salg og utleie av spesialhengere

/// Salgsvogner

/// Utstillingsvogner

/// Kjølehengere

/// Frysehengere

This Site Was Created Using Wix.com . Create Your Own Site for Free >>Start